O nama

Preduzeće GEST d.o.o. Aranđelovac osnovano je 2001 godine. Registovano je za pružanje usluga projektovanja gradjevinskih objekata u visokogradnji i inženjering usluge u građevinarstvu, kao i za veleprodaju i maloprodaju gradjevinskog materijala na svom stovarištu u Aranđelovcu
Projektni biro koji radi u sastavu preduzeća izvršio je projektovanje više desetina različitih objekata, počev od porodičnih stambenih kuća, stambenih zgrada, stambeno-poslovnih objekata, do poslovnih hala različite namene. Za jedan deo ovih objekata koji je izveden prema našim projektima pružali smo i inženjering usluge, kao i usluge nadzora pri izvođenju.

U okviru veleprodaje građevinskih materijala preduzeće je specijalizovano prvenstveno za trgovinu rezanom građom, kroz uvoz kvalitetne rezane građe iz Bosne i Hercegovine.
Na stovarištu preduzeća u Aranđelovcu pored rezane građe nudimo vrlo širok izbor drugih građevinski materijala , od grubih građevinskih materijala, do materijala za uređenje enterijera prostora.

Na ovakav način zaokružene delatnosti preduzeća omogućuju izgradnju objekata po principu KLJUČ U RUKE.
Pri tom je naše stručno osoblje uvek spremno da korisnicima usluga i kupcima građevinskih materijala pruži svu neophodnu pomoć u odnosu na izbor projekata, i materijala, predračunske vrednosti radova i druge konsultantske usluge.

X